Geefplein

09 Maart 2017

?Na de succesvolle vorige editie organiseren Natuurpunt, Velt, CrAs, de Gezinsbond, Warm Beernem en Femma in samenwerking met de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking en de Milieuraad voor de tweede keer een Geefplein in het OC De Kleine Beer,(C Marichalstraat 5, Beernem) en dit op Het Geefplein is de plaats waar Beernemnaars en andere geïnteresseerden hun ongebruikte spullen en zaken die thuis in de weg staan, kwijt kunnen. Er wordt ook een Geef- en Deelwand voorzien, waar bezoekers een zoekertje kunnen achterlaten. En er is een Geeftafel waar mensen de bezoekers kunnen verrassen met hun zelfgebakken quiches, cupcakes, broodjes,? 29 april 2017 tussen 9u en 13u.

NIKS OM TE KOPEN OF TE VERKOPEN, ENKEL NEMEN EN GEVEN
Op een Geefplein valt er niks te kopen of te verkopen. Alles draait om geven en nemen. Mensen brengen hun spullen mee die ze zelf niet meer nodig hebben, maar die nog bruikbaar en in goede staat zijn. Andere mensen die deze spullen een tweede leven willen geven, mogen ze gratis meenemen. Alles kan, van speelgoed, kledij, platen en cd's tot kleine meubels, huishoudmateriaal, gezelschapsspelen, boeken, enz. 

Om elke bezoeker de kans te geven om iets mee te nemen, beperken we het aantal stuks tot 5 per persoon. Elke bezoeker krijgt hiertoe 5 bonnetjes. We vragen dat mensen geen zaken meenemen met de bedoeling om die door te verkopen op een rommelmarkt. 

GRATIS TOEGANG
De toegang is gratis. 

INSCHRIJVEN 
Om iedereen een plaatsje te kunnen geven is inschrijven noodzakelijk. Dat kan tot uiterlijk woensdag 24 april via: [email protected]. Tel.050791508. De plaatsen zijn beperkt. Wees er dus snel bij.